Okul Müdürümüzden Başarılara Ödül

30.03.2016 4115

Okul müdürümüz Levent DURUKAN okulumuzu temsil eden ve yeni başarılara imza atan öğretmen ve öğrencilerimizi ödüllendirdi. Yapılan törende Okulumuzu TUBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında temsil eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gonca ÇİFTÇİ,  aynı kategoride öğrencimiz Ayşenur KOCAMAN; okulumuz öğrencileri 2016 YGS sınavı birincisi Mustafa BALABAN ve okulumuzun YGS 2016 başarısında büyük rol oynayan matematik öğretmenlerinden Erdal KARAÖMEROĞLU ve Fatih ASLANARGUN´a ödülleri takdim edilmiştir. Ayrıca öğretmenlik mesleğine 2015/2016 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde okulumuzda başalayan Burcu ATEŞ´e de bir hediye takdim edilerek görevinde başarılı olması temenni edilmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diler ve yaşattıkları gururlardan dolayı teşekkür ederiz.