E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Kuruculuğunu okulumuzun yaptığı eTwinning projesi başladı. "Beyond the Borders" (Sınırların Ötesinde) isimli projede ülkemizden ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden farklı okullar yer almaktadır. Proje boyunca düzenli olarak çevrimiçi bir araya gelen öğrenciler yaşadıkları yerlerin coğrafi konumları, tarihi ve turistik yerleri, geleneksel yemekleri gibi farklı özelliklerini anlatarak yaşadıkları bölgeyi İngilizce olarak tanıtıyorlar. Bu sayede öğrenciler yabancı dili ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanırken aynı zamanda yeni kültürler öğreniyorlar. Okulumuz öğrencileri ise Darende'yi tüm dünyaya tanıtma fırsatı buldukları için şanslı olduklarını, yapılan toplantılarda Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu ve Darende mutfağının çok ilgi çektiğini belirttiler.

25.04.2022 2245

25-04-202225-04-202225-04-2022