18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ YEMEK MENÜSÜ

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ YEMEK MENÜSÜ

Milletimizin sayısız zaferle dolu şanlı tarihindeki en parlak sayfalardan biri olan Çanakkale Savaşları’nda,  vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayarak savaşan kahraman ecdadımız, muharebe esnasında yokluk sebebiyle, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Yarım Ekmekten oluşan menüyle idare etmiş, bütün imkânsızlıklara rağmen tüm dünyayı hayran bırakacak bir mücadele örneği sergilemişlerdir.

18.03.2019 3490

Kahraman ecdadımızın sergilediği azim ve fedakârlığın hafızalarda canlı tutulması adına, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nün yıl dönümü olan 18 Mart 2019 Pazartesi günü okulumuz bünyesindeki pansiyon yemekhanesinde yemek menüsü, “Üzüm Hoşafı, Yarım Ekmek” olarak belirlenmiştir.

18-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-201918-03-2019